Arkiv

Hvilken diett skal jeg velge?

Veldig mange går rundt med planer om å gjøre endringer i kostholdet. Målsetningene kan variere mye fra person til person, enten man skal opp i vekt, ned i vekt, bygge mer muskler eller rett og slett bare er ute etter en bedre helse. Det sier seg selv at disse personene må gjøre ulike grep i kostholdet sitt for å oppnå målene sine, men hva skal man gjøre, og er det noe som bør gjøres uavhengig av målsetning?

…les videre ->

Midlertidige løsninger – midlertidige resultater

Jojo-slanking virker å være veldig populært. Hvor mange finnes det som har slanket seg gang på gang, med stadig nye metoder, uten å oppnå varige resultater? Jeg vet ikke, men svaret er mange! Veldig mange! Er det sånn at når man først har blitt overvektig så er det ingen vei tilbake? Slik er det selvfølgelig ikke, men hva er hemmeligheten til alle de som har oppnådd varige forbedringer av helsen sin?

…les videre ->

Diett eller livsstilsendring?

2012 nærmer seg med stormskritt, og høytiden for innmelding på treningsstudio og kostholdsendringer står for tur. I den anledningen ønsker jeg å sette fokus på en ting, nemlig hvor sentralt det er å innføre nye vaner som en del av livsstilen, og ikke som et midlertidig prosjekt. Dette gjelder både trening og kosthold, men jeg vil i hovedsak fokusere på det siste.

…les videre ->